ViewPoint Lodge & Fine Cuisines

Nyaungshwe
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines Genel
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines Genel
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines Genel
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines Genel
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines Genel
Image More +82 fotoğraf
ViewPoint Lodge & Fine Cuisines
Near Talk Nan Bridge and Canal Nyaung Shwe Inle Lake Shan State , Nyaungshwe

ViewPoint Lodge & Fine Cuisines misafirlere Nyaungshwe merkezinde, Mingalar Pazarı ve Hpaung Daw U Pagoda Tapınağı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Yadana Manaung Padoda ile 0,5 mi (0,9 km) ve Nyaungshwe Kültür Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

The Shan Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı (Cottage Suite)
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x