View Hotel Folkestone

South East England, Folkestone
View Hotel Folkestone Genel
View Hotel Folkestone Genel
View Hotel Folkestone Genel
View Hotel Folkestone Öne Çıkan Resim
View Hotel Folkestone Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
View Hotel Folkestone
30-32 Clifton Road South East England, Folkestone

View Hotel Folkestone misafirlere Folkestone bölgesinde, plaj yakınında, Lower Leas Coastal Park ile Leas Cliff Hall binası 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Port Lympne Vahşi Hayvan Parkı ve Bahçeleri ile 9,4 mi (15,2 km) ve Dover Western Docks Gemi Terminali ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Cliffe Restaurant, View Hotel Folkestone misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Signature
Signature Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x