Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou)

Pearl River Deltası, Guangzhou
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) Genel
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) Genel
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) Öne Çıkan Resim
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) Dış Mekan
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) Dış Mekan
Image More +10 fotoğraf
Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou)
No. 603, San Yan Li Road Yuexiu District Pearl River Deltası, Guangzhou

Vienna Hotel (San Yan Li Guangzhou) size Guangzhou merkezinde, Köylü Hareketi Enstitüsü Müzesi ve Lingnan First Building ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pekin Caddesi Yaya Sokağı ile 8,5 mi (13,7 km) ve Canton Kulesi ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 180 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Guangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 140 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Süit
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x