Vienna Beach Resort

Lesser Sunda Islands, Abang
Vienna Beach Resort Genel
Vienna Beach Resort Genel
Vienna Beach Resort Genel
Vienna Beach Resort Genel
Vienna Beach Resort Genel
Image More +114 fotoğraf
Vienna Beach Resort
Jalan Raya Lipah Lipah Amed, Amlapura Lesser Sunda Islands, Abang

Karangasem bölgesindeki Vienna Beach Resort misafirlere okyanus kıyısında, Amed İstasyonu ve Amed Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Lempuyang Luhur Tapınağı ile 12,5 km (7,8 mi) ve Tulamben Plajı ile 15,2 km (9,4 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x