Victoria Resort and Bed & Breakfast

Batı Michigan, South Haven
Victoria Resort and Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Victoria Resort and Bed & Breakfast Kahvaltı
Victoria Resort and Bed & Breakfast Banyo Tipleri
Victoria Resort and Bed & Breakfast Havuz
Victoria Resort and Bed & Breakfast Oda
Image More +9 fotoğraf
Victoria Resort and Bed & Breakfast
241 Oak St Batı Michigan, South Haven

Victoria Resort and Bed & Breakfast misafirlere South Haven bölgesinde, plaj yakınında, North Plajı ve Michigan Gölü ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Silver Beach (Gümüş Plaj) ile 25,9 mi (41,7 km) ve Michigan Denizcilik Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 9.30 ve 10.30, hafta sonu 8.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

18 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. South Haven bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 600 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x