Victoria Guest House and Cottages

Puerto Princesa
Victoria Guest House and Cottages Öne Çıkan Resim
Victoria Guest House and Cottages Dış Mekan
Victoria Guest House and Cottages Dış Mekan
Victoria Guest House and Cottages Dış Mekan
Victoria Guest House and Cottages Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Victoria Guest House and Cottages
Wescom Road, Brgy. San Pedro , Puerto Princesa

Victoria Guest House and Cottages misafirlere Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesinde, SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ve Mendoza Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (2 km) ve Robinsons Place Palawan ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Sınırlı olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x