Victoria Falls Backpackers

Victoria Falls
Victoria Falls Backpackers Genel
Victoria Falls Backpackers Genel
Victoria Falls Backpackers Genel
Victoria Falls Backpackers Genel
Victoria Falls Backpackers Genel
Image More +89 fotoğraf
Victoria Falls Backpackers
357 Gibson Road , Victoria Falls

Victoria Falls bölgesindeki Victoria Falls Backpackers konaklamanızda Victoria Şelaleleri Ulusal Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Victoria Şelaleleri ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu hostel Şeytan Havuzu ile 2,7 mi (4,4 km) ve Zambezi Ulusal Parkı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Bush Café misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek keyfi ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi ve mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mixed
Mixed Dorm 3
Twin
Twin Ensuite Room
Room
Double Ensuite Room
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Self Drive Vehicle Camping Space
Room
Mixed Dorm
Room
Mixed Dorm 1
Room
Campsite - Bring our own Tent 2
Room
Standard Çadır, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x