Victoria Boutique Hotel

Arcachon
Victoria Boutique Hotel Genel
Victoria Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Victoria Boutique Hotel Dış Mekan
Victoria Boutique Hotel Dış Mekan
Victoria Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Victoria Boutique Hotel
24 Av. du Général de Gaulle , Arcachon

Victoria Boutique Hotel konaklamanızda Arcachon merkezinde, Arcachon Plajı ve Arcachon Koyu ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Mauresque Parkı ile 1 km (0,6 mil) ve Thalazur Thalassotherapie Arcachon ile 3,2 km (2 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 106-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x