Vice Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas
Vice Hotel Genel
Vice Hotel Öne Çıkan Resim
Vice Hotel Dış Mekan
Vice Hotel Dış Mekan
Vice Hotel Dış Mekan
Image More +137 fotoğraf
Vice Hotel
Laganas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas

Vice Hotel misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laganas Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kalamaki Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Zakynthos Limanı ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Vice Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, Balkon
Apart
Apart Daire, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Havuz Manzaralı
Basic
Basic Stüdyo (Underground Floor)
Dört
Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x