Viaggio Resort Mazatlán

Kuzey Meksika, El Encanto
Viaggio Resort Mazatlán Genel
Viaggio Resort Mazatlán Genel
Viaggio Resort Mazatlán Genel
Viaggio Resort Mazatlán Genel
Viaggio Resort Mazatlán Genel
Image More +38 fotoğraf
Viaggio Resort Mazatlán
Avenida Camaron Sabalo Zona Dorada Kuzey Meksika, El Encanto

Viaggio Resort Mazatlán misafirlere Mazatlan (Zona Dorada) bölgesinde, El Cid Country Club Golf Sahası ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve The Mazatlan Malecón ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Norte Plajı ile 4,1 km (2,5 mi) ve Mazatlan Akvaryumu ile 4,6 km (2,8 mi) mesafede.

Bu resort otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Main Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 291 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya ücretsiz su parkı dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x