Via Salina - Hotel Am See - Adults Only

Außerfern, Nesselwaengle
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only Öne Çıkan Resim
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only Dış Mekan
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only Dış Mekan
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only Dış Mekan
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Via Salina - Hotel Am See - Adults Only
Haller 11 Außerfern, Nesselwaengle

Via Salina - Hotel Am See - Adults Only misafirlere Nesselwaengle bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Tannheimer Tal Vadisi yakınında ve Neuschwand Kayak Teleferiği ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Neuschwanstein Şatosu ile 20,2 mi (32,5 km) ve Forggensee ile 19,5 mi (31,4 km) mesafede.

Via Salina - Hotel Am See - Adults Only misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

51 odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Süit,
Süit, Göl Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x