Versalles Suites

Orta Şili, El Golf
Versalles Suites Öne Çıkan Resim
Versalles Suites Dış Mekan
Versalles Suites Kahvaltı
Versalles Suites Yerinde Yemek
Versalles Suites Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Versalles Suites
Callao 2947 Las Condes Orta Şili, El Golf

Versalles Suites misafirlere Santiago (Las Condes) bölgesinde, Apoquindo yakınında ve Peru Meydanı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Los Leones Golf Club ile 0,8 mi (1,4 km) ve Costanera Merkezi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler 300 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu (Versalles)
Room
Executive Apart Daire, Küçük Mutfak
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon (Callao)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x