Verdeluna ApartHotel & Resort

Versilia, Marina di Pietrasanta
Verdeluna ApartHotel & Resort Genel
Verdeluna ApartHotel & Resort Genel
Verdeluna ApartHotel & Resort Genel
Verdeluna ApartHotel & Resort Öne Çıkan Resim
Verdeluna ApartHotel & Resort Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Verdeluna ApartHotel & Resort
Via G.Pascoli, 58 Marina di Pietrasanta Versilia, Marina di Pietrasanta

Pietrasanta bölgesindeki Verdeluna ApartHotel & Resort konaklamanızda, Spiaggia Libera ve Forte dei Marmi Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu rezidans Viareggio Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Versiliana Parkı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Rezidansta belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 24-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (max 4 people)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (max 8 people)
Superior
Superior Apart Daire (for 5 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 3 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (for 2 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Zemin Kat (for 4 people)
Room
Superior Apart Daire, Küçük Mutfak (for 4 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x