Verde Vale Hotel

Videira
Verde Vale Hotel Genel
Verde Vale Hotel Genel
Verde Vale Hotel Genel
Verde Vale Hotel Genel
Verde Vale Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Verde Vale Hotel
Rua XV de Novembro 108 Videira , Videira

Verde Vale Hotel misafirlere Videira merkezinde, Floresta Virgem ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede ve Fraiburgo Katedrali ile 16,3 mi (26,3 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Casa do Turista ile 16,4 mi (26,4 km) ve Contestado Müzesi ile 25,4 mi (40,9 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x