Verano Guest House Bohol

Visayan Adaları, Tagbilaran
Verano Guest House Bohol Genel
Verano Guest House Bohol Genel
Verano Guest House Bohol Genel
Verano Guest House Bohol Öne Çıkan Resim
Verano Guest House Bohol Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Verano Guest House Bohol
Tagbilaran East Road Purok 22 Visayan Adaları, Tagbilaran

Tagbilaran bölgesindeki Verano Guest House Bohol konaklamanızda, Spanish Belfry ve Baclayon Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Alona Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) ve Virgin Adası ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Pansiyonda yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 10 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Özel Banyo (Nice View)
Room
Oda (French Style Louis XV)
Room
Oda (Villa Style Hollywood)
Room
Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x