Veraneante Resort

Visayan Adaları, Panglao
Veraneante Resort Genel
Veraneante Resort Genel
Veraneante Resort Genel
Veraneante Resort Genel
Veraneante Resort Genel
Image More +83 fotoğraf
Veraneante Resort
Brgy. Looc Visayan Adaları, Panglao

Veraneante Resort misafirlere Panglao (Looc) bölgesinde, Momo Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Doljo Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu resort otel Hinagdanan Mağarası ile 7,6 km (4,7 mi) mesafede.

Otelin Filipin mutfağı alanında uzman olan restoranı Cafe Oppe misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x