Veranda Suites and Restaurant

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Paoay
Veranda Suites and Restaurant Öne Çıkan Resim
Veranda Suites and Restaurant Dış Mekan
Veranda Suites and Restaurant Kahvaltı
Veranda Suites and Restaurant Kahvaltı
Veranda Suites and Restaurant Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
Veranda Suites and Restaurant
22 Nagbacalan Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Paoay

Paoay bölgesindeki Veranda Suites and Restaurant konaklamanızda, Paoay Kilisesi ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Robinson Place Ilocos Norte ile 7,9 mi (12,7 km) ve Cabacan Falls ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x