Venus Park Hotel

Pinetamare
Venus Park Hotel Öne Çıkan Resim
Venus Park Hotel Dış Mekan
Venus Park Hotel Dış Mekan
Venus Park Hotel Dış Mekan
Venus Park Hotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Venus Park Hotel
Via Domitiana KM 34, 900 , Pinetamare

Castel Volturno bölgesindeki Venus Park Hotel konaklamanızda, Golf Club Volturno ve Gaeta Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Scalzone ile 2,7 mi (4,4 km) ve Castel Volturno Kilisesi ile 4,1 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda Venus Park Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x