Ventidimaregallipoli

Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli
Ventidimaregallipoli Öne Çıkan Resim
Ventidimaregallipoli Dış Mekan
Ventidimaregallipoli Dış Mekan
Ventidimaregallipoli Kahvaltı
Ventidimaregallipoli Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Ventidimaregallipoli
Via Gian Battista Vico, 26 Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli

Gallipoli bölgesindeki Ventidimaregallipoli misafirlere deniz kıyısında, Parco Gondar ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Samsara Plajı ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan konak otel Gallipoli Rum Çeşmesi ile 2,5 km (1,6 mi) ve Gallipoli Kalesi ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Ventidimaregallipoli misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği mevcuttur. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Brezza camera 1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda, Deniz Manzaralı (Raffica camera 2)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Ventata camera 3)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x