Venice Bangla Guest House

Mestre City Center, Mestre
Venice Bangla Guest House Öne Çıkan Resim
Venice Bangla Guest House Dış Mekan
Venice Bangla Guest House Dış Mekan
Venice Bangla Guest House Dış Mekan
Venice Bangla Guest House Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Venice Bangla Guest House
Via Teatro Vecchio 8.interno 2 Mestre City Center, Mestre

Venice Bangla Guest House size Mestre (Mestre Kent Merkezi) bölgesinde, Grand Canal (Büyük Kanal) ve Venedik Limanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan oda ve kahvaltı sunan otel St. Mark's Meydanı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Piazzale Roma ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için kumarhane ve kiralık bisiklet vardır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x