Venice Aparthotel

North Adriatic Coast, Quarto d'Altino
Venice Aparthotel Öne Çıkan Resim
Venice Aparthotel Dış Mekan
Venice Aparthotel Dış Mekan
Venice Aparthotel Dış Mekan
Venice Aparthotel Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Venice Aparthotel
Via Pascoli, 2 North Adriatic Coast, Quarto d'Altino

Quarto d'Altino bölgesindeki Venice Aparthotel konaklamanızda, Sile Nehri Bölge Doğa Parkı ve Golf Club Villa Condulmer ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans St. Mark's Meydanı ile 19,1 mi (30,7 km) ve Venedik Limanı ile 15,9 mi (25,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı (Loft)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçeli
Room
Appartamento Family
Room
Standard Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x