Venediger Lodge

Wildkogel Arena, Neukirchen am Grossvenediger
Venediger Lodge Genel
Venediger Lodge Genel
Venediger Lodge Genel
Venediger Lodge Genel
Venediger Lodge Genel
Image More +147 fotoğraf
Venediger Lodge
Marktstraße 64 Wildkogel Arena, Neukirchen am Grossvenediger

Venediger Lodge misafirlere Neukirchen am Grossvenediger bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Wildkogel Ski Resort ile Wilkogel I Kayak Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Krimmler Şelalesi ile 7,3 mi (11,8 km) ve Neukirchen Ice Rink ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Venediger Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 54 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz 24 saat açık sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Premium
Premium Süit
Superior
Superior Süit
Premium
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Premium
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x