Veluwe Hotel Stakenberg

Veluwe, Elspeet
Veluwe Hotel Stakenberg Genel
Veluwe Hotel Stakenberg Genel
Veluwe Hotel Stakenberg Genel
Veluwe Hotel Stakenberg Genel
Veluwe Hotel Stakenberg Genel
Image More +29 fotoğraf
Veluwe Hotel Stakenberg
Stakenberg 86 Veluwe, Elspeet

Elspeet bölgesindeki Veluwe Hotel Stakenberg konaklamanızda, Bowling & Party-centrum Harderwijk ile 8,8 mi (14,2 km) ve Veluwemeer ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Klimbos Garderen ile 9,2 mi (14,9 km) ve Wellness Resort Zwaluwhoeve ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Veluwe Hotel Stakenberg misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sauna gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x