Velana Beach

Güney Male Mercan Adası, Maafushi
Velana Beach Genel
Velana Beach Öne Çıkan Resim
Velana Beach Dış Mekan
Velana Beach Dış Mekan
Velana Beach Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Velana Beach
Miskiyy Magu Güney Male Mercan Adası, Maafushi

Velana Beach misafirlere Maafushi bölgesinde, plaj yakınında, Biyadoo Plajı ve Kandooma Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda
Room
Premier Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x