Vejby Strand Hotel

Güney İsveç, Vejbystrand
Vejby Strand Hotel Genel
Vejby Strand Hotel Öne Çıkan Resim
Vejby Strand Hotel Dış Mekan
Vejby Strand Hotel Dış Mekan
Vejby Strand Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Vejby Strand Hotel
Sandlyckevägen 1 Güney İsveç, Vejbystrand

Vejbystrand bölgesindeki Vejby Strand Hotel misafirlere deniz kıyısında, Bjärekusten Nature Reserve ve Angelholm Uçuş Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Angelholm Plajı ile 5,6 mi (9 km) ve Sibirien stranden ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x