VC Residence

Tayland Doğu Sahili, Ban Khlong Tamru
VC Residence Öne Çıkan Resim
VC Residence İç Mekan
VC Residence Oda Düzeni
VC Residence Oda Düzeni
VC Residence Oda Düzeni
Image More +44 fotoğraf
VC Residence
299 Moo 1 T. Khongtamru, A. Muang Tayland Doğu Sahili, Ban Khlong Tamru

Chonburi bölgesindeki VC Residence konaklamanızda, Amata Nakorn Endüstri Parkı ve Bang Sai Bridge ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Bangsaen Plajı ile 18,1 mi (29,2 km) ve Ninja Night Market ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 39-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Basic Stüdyo, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x