Vayamundo Quillan L'Espinet

Cathar Kaleleri, Quillan
Vayamundo Quillan L'Espinet Genel
Vayamundo Quillan L'Espinet Genel
Vayamundo Quillan L'Espinet Genel
Vayamundo Quillan L'Espinet Genel
Vayamundo Quillan L'Espinet Genel
Image More +60 fotoğraf
Vayamundo Quillan L'Espinet
Résidence de l'espinet Cathar Kaleleri, Quillan

Vayamundo Quillan L'Espinet konaklamanızda Quillan bölgesinde, Musee des Dinosaures 'Dinosauria' ile 8 km (5 mi) ve Rennes-le-Chateau Kilisesi ile 13,9 km (8,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan rezidans Alet-les-Bains Manastırı ile 17,2 km (10,7 mi) ve Gorges de St-Georges ile 17,9 km (11,1 mi) mesafede.

Restoranda Vayamundo Quillan L'Espinet misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 157 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu ve derin küvetler bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu rezidansta etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Standard
Standard Villa, 2 Yatak Odası
Standard
Standard Villa, 3 Yatak Odası
Comfort
Comfort Villa, 3 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x