Vayamundo Oostende

Westhoek, Mariakerke
Vayamundo Oostende Genel
Vayamundo Oostende Genel
Vayamundo Oostende Genel
Vayamundo Oostende Genel
Vayamundo Oostende Genel
Image More +62 fotoğraf
Vayamundo Oostende
Zeedijk 290-330 Westhoek, Mariakerke

Vayamundo Oostende misafirlere Ostend bölgesinde, plajda, Mariakerke Beach ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ostend Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Wellington Yarış Pisti ile 1,3 mi (2,1 km) ve Atlantikwall ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Het Buffet misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 400 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Kapalı havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x