Vatia Beach Eco Lodge

Sunshine Coast, Tavua
Vatia Beach Eco Lodge Genel
Vatia Beach Eco Lodge Genel
Vatia Beach Eco Lodge Genel
Vatia Beach Eco Lodge Genel
Vatia Beach Eco Lodge Genel
Image More +35 fotoğraf
Vatia Beach Eco Lodge
Vatia Road, Off Kings Road Sun Coast Sunshine Coast, Tavua

Tavua bölgesindeki Vatia Beach Eco Lodge konaklamanızda, Ba Jame Camisi ile 11,3 mi (18,2 km) ve Rarawai Şeker Fabrikası ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan hostel Govind Park Stadı ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Vatia Beach Eco Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu hostelde misafirlere kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, Ortak Banyo
Room
Bungalov, Özel Banyo
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x