VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers

Kuzey Male Mercan Adası, Madivaru
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers Genel
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers Genel
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers Genel
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers Öne Çıkan Resim
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers
North Male Kuzey Male Mercan Adası, Madivaru

Madivaru Adası bölgesindeki VARU by Atmosphere - All Inclusive with Free Transfers misafirlere deniz kıyısında, Paradise Adası Plajı ve Hulhumale Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Hulhumale Ferry Terminal ile 11,1 km ve Maldives Islamic Centre ile 11,9 km mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Charcoal yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Villa
Luxury
Luxury Villa, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Basic Villa
Room
Luxury Villa
Room
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Süit
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x