Varna Inn sea park apartments

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Varna Inn sea park apartments Genel
Varna Inn sea park apartments Genel
Varna Inn sea park apartments Öne Çıkan Resim
Varna Inn sea park apartments Dış Mekan
Varna Inn sea park apartments Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Varna Inn sea park apartments
134 Kniaz Boris Blvd Primorski Park 536/501 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Bu apart otel misafirlere Varna bölgesinde, iş merkezinde, Deniz Bahçesi ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Russian monument ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Altın Kum Plajı ile 8,6 mi (13,9 km) ve Ticha Stadyumu ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Açık tenis kortu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x