Vardia Bay Studios

Aegean Sea, Karavostasis
Vardia Bay Studios Öne Çıkan Resim
Vardia Bay Studios Dış Mekan
Vardia Bay Studios Dış Mekan
Vardia Bay Studios Dış Mekan
Vardia Bay Studios Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Vardia Bay Studios
Karavostasi Aegean Sea, Karavostasis

Folegandros bölgesindeki Vardia Bay Studios misafirlere körfez yakınında, Ege Adaları ile Várdia 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Karavostasi Limanı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Vitséntzou ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo, Deniz Manzaralı (Panoramic)
Room
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Room
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x