Varca Palms Beach Resort

Fatrade
Varca Palms Beach Resort Genel
Varca Palms Beach Resort Genel
Varca Palms Beach Resort Öne Çıkan Resim
Varca Palms Beach Resort Dış Mekan
Varca Palms Beach Resort Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Varca Palms Beach Resort
Teen Murti, Fatrade, Varca , Fatrade

Varca Palms Beach Resort misafirlere Varca bölgesinde, plaj yakınında, Varca Plajı ve Gloria Hz. Meryem Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Agonda Plajı ile 18,7 mi (30,1 km) ve Benaulim Plajı ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Gazebo on the beach yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 56 oda mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları program gösterilir, kablolu / kablosuz İnternet erişimi ücretlidir. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu resort otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Villa
Room
Premium Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x