Vantaris Beach

Paralia Kourna
Vantaris Beach Genel
Vantaris Beach Genel
Vantaris Beach Genel
Vantaris Beach Genel
Vantaris Beach Genel
Image More +80 fotoğraf
Vantaris Beach
45th Km. National Road Chania-Rethymnon Kavros , Paralia Kourna

Vantaris Beach misafirlere Apokoronas merkezinde, Georgioupolis Plajı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Episkopi Beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kalyváki ile 2,8 mi (4,5 km) ve Kournas Gölü ile 3,4 mi (5,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Knossos yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 170 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, Denize Bakan
Deluxe
Deluxe Dubleks, Kişiye Özel Havuzlu
Premium
Premium Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x