Vanson Villa

Delhi Merkez, Yeni Delhi
Vanson Villa Genel
Vanson Villa Dış Mekan
Vanson Villa Dış Mekan
Vanson Villa Dış Mekan
Vanson Villa Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Vanson Villa
2531, Chuna Mandi, Pahar Ganj Mother Dairy Street Delhi Merkez, Yeni Delhi

Vanson Villa konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Jantar Mantar ile 3,6 km (2,3 mi) ve Hindistan Kapısı ile 5,6 km (3,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Chandni Chowk ile 5,7 km (3,5 mil) ve Kızıl Kale ile 11,3 km (7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x