Vanessa Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki
Vanessa Hotel Genel
Vanessa Hotel Öne Çıkan Resim
Vanessa Hotel Dış Mekan
Vanessa Hotel Dış Mekan
Vanessa Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Vanessa Hotel
Kalamaki Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki

Zakynthos bölgesindeki Vanessa Hotel misafirlere iş merkezinde, Laganas Plajı ve Kalamaki Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Zakynthos Limanı ile 4,8 km (3 mi) ve Argassi Plajı ile 5,6 km (3,4 mi) mesafede.

Yemek servisi için Vanessa Pool Bar ideal; otelin havuz kenarı restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x