Vancouver Hotel

Interior De São Paulo, Ribeirao Preto
Vancouver Hotel Öne Çıkan Resim
Vancouver Hotel Dış Mekan
Vancouver Hotel Dış Mekan
Vancouver Hotel Dış Mekan
Vancouver Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Vancouver Hotel
R. Edson Souto,500 Parque Industrial, Lagoinha Interior De São Paulo, Ribeirao Preto

Ribeirao Preto bölgesindeki Vancouver Hotel konaklamanızda, Gorilao Parkı ve Novo Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Santarosa Tiyatrosu ile 3,1 mi (5 km) ve Pereira Alvim Kongre Merkezi ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Vancouver Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Economy Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x