Van Giang Hotel

Kuzey Vietnam, Đông Thành
Van Giang Hotel Genel
Van Giang Hotel Öne Çıkan Resim
Van Giang Hotel Dış Mekan
Van Giang Hotel Dış Mekan
Van Giang Hotel Kahvaltı
Image More +61 fotoğraf
Van Giang Hotel
65 Chien Thang Street Dong Thanh Ward Kuzey Vietnam, Đông Thành

Van Giang Hotel konaklamanızda Ninh Binh merkezinde, Ninh Binh Yürüyüş Yolu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Trang An Manzaralı Doğa Bölgesi Kompleksi ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tam Coc Bich Dong ile 8,6 km (5,4 mil) ve Múa Mağarası ile 8,7 km (5,4 mil) mesafede.

VÂN GIANG yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x