Van der Valk Hotel Schiedam

Schiedam
Van der Valk Hotel Schiedam Öne Çıkan Resim
Van der Valk Hotel Schiedam Yerinde Yemek
Van der Valk Hotel Schiedam Yerinde Yemek
Van der Valk Hotel Schiedam Yerinde Yemek
Van der Valk Hotel Schiedam Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Van der Valk Hotel Schiedam
6 Hargalaan , Schiedam

Schiedam bölgesindeki Van der Valk Hotel Schiedam konaklamanızda, Stedelijk Schiedam Müzesi ve Sparta Stadium ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Erasmus Köprüsü ile 6,1 mi (9,8 km) ve Ahoy Rotterdam ile 13,7 mi (22 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 184 klimalı oda espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Kapalı havuz ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet park alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 13 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x