Van der Valk Hotel Gorinchem

Gorinchem
Van der Valk Hotel Gorinchem Genel
Van der Valk Hotel Gorinchem Dış Mekan
Van der Valk Hotel Gorinchem Casino
Van der Valk Hotel Gorinchem Kahvaltı
Van der Valk Hotel Gorinchem Yerinde Yemek
Image More +14 fotoğraf
Van der Valk Hotel Gorinchem
Franklinweg 7 , Gorinchem

Gorinchem bölgesindeki Van der Valk Hotel Gorinchem konaklamanızda Lingewaelsche Golf Kulübü ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Gorcums Musem ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Mill Network at Kinderdijk-Elshout ile 1,8 mi (2,9 km) ve Hofje van Mevrouw van Aerden ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 158 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için kumarhane ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 11 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x