Van der Valk Hotel ARA

Achter-Lindt
Van der Valk Hotel ARA Genel
Van der Valk Hotel ARA Genel
Van der Valk Hotel ARA Genel
Van der Valk Hotel ARA Genel
Van der Valk Hotel ARA Genel
Image More +60 fotoğraf
Van der Valk Hotel ARA
Veerweg 10 , Achter-Lindt

Van der Valk Hotel ARA misafirlere Zwijndrecht (Achter-Lindt) bölgesinde, Grote Kerk ve Blauwpoort ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ahoy Rotterdam ile 11,3 mi (18,2 km) ve Erasmus Köprüsü ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Hotel ARA ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Zwijndrecht bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3660 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Junior
Junior Süit
Panoramic
Panoramic Süit
Executive
Executive Süit
Executive
Executive Süit, Sauna
Standard
Standard Oda, Engellilere Uygun
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x