Valsoyo

Rhone-alpes, Upie
Valsoyo Genel
Valsoyo Genel
Valsoyo Genel
Valsoyo Genel
Valsoyo Genel
Image More +65 fotoğraf
Valsoyo
Marcou Rhone-alpes, Upie

Valsoyo misafirlere Upie bölgesinde, göl üzerinde ve Le Jardin Aux Oiseaux ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon La Gare des Ramières Parkı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Crest Kalesi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı tenis kortu ve kiralık bisiklet vardır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Upie bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 150 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Canada)
Dağ
Dağ Evi (Finland Kota)
Standard
Standard Apart Daire (Ireland)
Standard
Standard Apart Daire (Mexico)
Standard
Standard Apart Daire (Kenya)
Standard
Standard Apart Daire (Greece)
Standard
Standard Apart Daire (Tibet)
Standard
Standard Apart Daire (Japan)
Standard
Standard Apart Daire (Morocco)
Dağ
Dağ Evi (Lapland Kota)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x