Vallicciola Nature Hotel

Olbia-tempio, Tempio Pausania
Vallicciola Nature Hotel Genel
Vallicciola Nature Hotel Genel
Vallicciola Nature Hotel Genel
Vallicciola Nature Hotel Genel
Vallicciola Nature Hotel Genel
Image More +70 fotoğraf
Vallicciola Nature Hotel
Monte Limbara mt. 1083 Olbia-tempio, Tempio Pausania

Vallicciola Nature Hotel misafirlere Tempio Pausania bölgesinde, bölge parkında ve Limbara Dağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Tomba dei Giganti di Pascaredda ile 9,4 mi (15,2 km) ve Gallura Şaraphanesi ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve odada (ücretli) çocuk bakımı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Balkon, Park Manzaralı
Comfort
Comfort Oda, Teras, Park Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Park Manzaralı, Ek Bina
Family
Family Oda, Park Manzaralı, Ek Bina
Room
Classic Oda, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x