Valley View Motel

Hunter, Murrurundi
Valley View Motel Öne Çıkan Resim
Valley View Motel Dış Mekan
Valley View Motel Dış Mekan
Valley View Motel Dış Mekan
Valley View Motel Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Valley View Motel
244 New England Hwy Hunter, Murrurundi

Murrurundi bölgesindeki Valley View Motel konaklamanızda, Chicken in the Window Gallery/Studio ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Murrurundi Pass National Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu motel Towarri National Park ile 2,6 mi (4,2 km) ve Paradise Parkı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

16 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x