Valley Lodge & Spa

Highveld Ridge, Magaliesberg
Valley Lodge & Spa Genel
Valley Lodge & Spa Öne Çıkan Resim
Valley Lodge & Spa Dış Mekan
Valley Lodge & Spa Dış Mekan
Valley Lodge & Spa Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Valley Lodge & Spa
13 Jennings Street Highveld Ridge, Magaliesberg

Magaliesberg bölgesindeki Valley Lodge & Spa konaklamanızda Bağışlayan Hz. Meryem Tapınağı ve Bekker Lisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Bekker İlkokulu ile 6,3 mi (10,2 km) ve Krugersdrop Av Hayvanları Koruma Alanı ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede.

Otelin bar/oturma salonu Maloneys Bar misafirlere akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 76 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık tenis kortları, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, Nehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x