Vallée les Etoiles

Belgian Ardennes, Hastiere
Vallée les Etoiles Genel
Vallée les Etoiles Genel
Vallée les Etoiles Genel
Vallée les Etoiles Genel
Vallée les Etoiles Genel
Image More +82 fotoğraf
Vallée les Etoiles
2 Rue du Village Belgian Ardennes, Hastiere

Hastiere bölgesindeki Vallée les Etoiles misafirlere nehir kıyısında, Hastière Kültür Mirası Evi ve Ardennes Regional Natural Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Agimont Adventure ile 7,2 mi (11,6 km) ve Freÿr Kalesi ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil parkının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 30 odamız vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu tatil parkı misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Hastiere bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil parkı misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dağ
Dağ Evi, 2 Tek Kişilik Yatak, Teras (Etoile)
Dağ
Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Teras (La Lune)
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Teras (Le Soleil)
Dağ
Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Teras (La Terre)
Comfort
Comfort Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Teras (Le Soleil)
Comfort
Comfort Dağ Evi, 3 Yatak Odası, Teras (La Lune)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x