Valle del Poggio

Apennine Mountains, Nocera Umbra
Valle del Poggio Genel
Valle del Poggio Öne Çıkan Resim
Valle del Poggio Dış Mekan
Valle del Poggio Dış Mekan
Valle del Poggio Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Valle del Poggio
via Fano 39 Apennine Mountains, Nocera Umbra

Valle del Poggio misafirlere Nocera Umbra bölgesinde, dağda ve Nocera Umbra Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 20,1 mi (32,3 km) ve Roccafiore Winery ile 13,5 mi (21,8 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Valle del Poggio restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Buzdolabı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x