Valentine Villa Phu Quoc

Güney Vietnam, Duong To
Valentine Villa Phu Quoc Öne Çıkan Resim
Valentine Villa Phu Quoc Dış Mekan
Valentine Villa Phu Quoc Dış Mekan
Valentine Villa Phu Quoc Dış Mekan
Valentine Villa Phu Quoc Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Valentine Villa Phu Quoc
Unnamed Rd, Duong To Güney Vietnam, Duong To

Phu Quoc bölgesindeki bu villa konaklamanızda Walking Street Phu Quoc ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Phu Quoc Plajı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan villa Phu Quoc Gece Pazarı ile 7 mi (11,2 km) ve Suoi Tranh Şelalesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Klimalı bu villada mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x