Vale Vale Beachfront Villas

Efate, Port Vila
Vale Vale Beachfront Villas Öne Çıkan Resim
Vale Vale Beachfront Villas Dış Mekan
Vale Vale Beachfront Villas Dış Mekan
Vale Vale Beachfront Villas Dış Mekan
Vale Vale Beachfront Villas Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Vale Vale Beachfront Villas
Vale Vale Beach, Pango Rd. Efate, Port Vila

Port Vila bölgesindeki Vale Vale Beachfront Villas misafirlere deniz kıyısında, Pango Noktası ve Erakor Lagoon 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Parlamento Binası ile 2,8 mi (4,5 km) ve Ulusal Müze ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 13 klimalı odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu bulunmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kır evinde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Honeymoon Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x