Vald'arêgos Douro Turismo Rural

Northern Portugal, Resende
Vald'arêgos Douro Turismo Rural Genel
Vald'arêgos Douro Turismo Rural Öne Çıkan Resim
Vald'arêgos Douro Turismo Rural Dış Mekan
Vald'arêgos Douro Turismo Rural Dış Mekan
Vald'arêgos Douro Turismo Rural Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Vald'arêgos Douro Turismo Rural
Srª da Piedade São Romão de Arêgos, 1245 Northern Portugal, Resende

Vald'arêgos Douro Turismo Rural misafirlere Resende (Anreade e São Romão de Arego) bölgesinde, Caldas de Aregos Termal Banyoları ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Caldas de Aregos ile 4,4 mi (7,1 km) ve Caldas de Aregos Marina ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Bungalov, 1 Yatak Odası (Alpendre)
Design
Design Bungalov, 1 Yatak Odası (Vinha)
Design
Design Bungalov, 1 Yatak Odası (Cortiço)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x